13/06/14

radiokajaus_l

Radio Kajauksessa iloittiin Made in Kainuu -tunnustuksesta. Kuvassa etualalla talouspäällikkö Tuula Karjalainen, musiikkitoimittaja Minna Peittola, toimittaja Terhi Lindsten, tuottaja Tuomas Paloniemi, myyntipäällikkö Timo Rimpiläinen, takana toimitusjohtaja Antti Kela, myyntipäällikkö Eija Karjalainen, toimittaja Miia Mäkelä, myyntineuvottelija Pasi Rautiainen ja toimittaja Päivi Karppinen. Kuva: Emilia Kitusuo. 

Made in Kainuu -tunnustus Radio Kajaukselle

Yksi Suomen vanhimmista paikallisradioista tekee lähetyksensä Kainuussa. Radio Kajauksen ammattitaito on vakuuttanut niin kuuntelijat kuin radioalan ammattilaiset. Viimeksi Radio Kajaus sai tunnustusta osaamisestaan valtakunnallisessa RadioGaalassa.

Vuonna 1989 perustettu Radio Kajaus on toiminut koko historiansa ajan täysin itsenäisenä radioasemana. Radio Kajaus on omalla alueellaan kuunnelluin kaupallinen radiokanava, kanavaosuuksissa se peittoaa jopa valtakunnalliset kilpailijat. Kainuulainen kanava viihdyttää kuuntelijoitaan iskelmä- ja popmusiikilla sekä jutuilla kuuluvuusalueen mielenkiintoisista ilmiöistä.

Paikallisradion aiempi osaomistaja, yrittäjä Antti Kela osti toukokuussa Radio Kajauksen koko omistusosuuden. Kela työskentelee radiossa liiketoiminnan parissa, ja itse lähetysten tuottamisesta vastaavat paikallisradiossa vuosia työskennelleet alan ammattilaiset.

Pohjoisen ja matkailukeskusten suosittu kanava

Nettiradion ansiosta Radio Kajausta voi kuunnella missä vain. Radion taajuuksilla kuuluvuusalue on vuosien varrella kasvanut huomattavasti. Lähetyksiä kuunnellaan Kainuussa, Ylä-Savossa, Koillismaalla ja Lapissa. Venäjän rajan läheisyydessä sijaitsevien lähettimien ansiosta Radio Kajaus kuuluu myös Karjalan puolella.

Radio Kajauksen menestykseen on vaikuttanut myös levittäytyminen matkailukeskusten alueelle. Kuuluvuusalueella on vuosittain yli 4 miljoonaa matkailuyöpymistä ja matkailijat pystyvät kuuntelemaan lähetyksiä jo pitkän tovin viitos- ja nelosteitä pitkin pohjoiseen matkustaessa.

Lue lisää Radio Kajauksesta01/08/14

4.-5.9. Made in Kainuu -elinkeinotapahtuma

Made in Kainuu -elinkeinoelämän tapahtuma järjestetään 4.–5. syyskuuta Wanhassa Satamassa... Lue lisää >>

23/07/14

Kaunis Oulujärvi kutsuu

Kauniit kesäpäivät ovat mitä mainioin hetki käydä ihastelemassa Kainuun merta eli... Lue lisää >>

15/07/14

Pessimismiä Puolangan tapaan

Puolangan Pessimistit ihastuttavat negatiivisuudellaan. Kainuu Helsingissä -tapahtumassa... Lue lisää >>
Uutisarkisto