01/08/14

4.-5.9. Made in Kainuu -elinkeinotapahtuma

Made in Kainuu -elinkeinoelämän tapahtuma järjestetään 4.–5. syyskuuta Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla. Tapahtuma on business to business -kutsutilaisuuksien kokonaisuus. Sen järjestävät Kainuun Etu, CEMIS, Woodpolis sekä Kainuun Yrittäjät ja Helsingin Yrittäjät yhteistyössä Kainuun Liiton, Kajaanin ja Kuhmon kaupunkien sekä Helsingin kaupungin kanssa.

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda Kainuu Helsingissä -tapahtumavuoden ja Made in Kainuun hengessä kainuulaista osaamista tunnetuksi sekä luoda puitteet kotimaisten ja kansainvälisten yritysten, asiantuntijoiden ja päättäjien kohtaamisille. Made in Kainuu -tapahtuma päättää Kainuu Helsingissä -teemavuoden.

Torstai 4.9.
Nordic digital business summit 2014

Kainuun Edun järjestämä The Nordic Digital Business Summit 2014 kokoaa yhteen ICT-, datakeskus- ja gamification-toimialojen edustajat ympäri maailman jakamaan tietoa ja verkostoitumaan. Datakeskuksiin keskittynyt vastaava kansainvälinen tapahtuma järjestettiin Kainuussa syksyllä 2012. NDBS-tapahtumassa maailmanluokan puhujat esittelevät uusimpia teknologioita ja toimialojen mahdollisuuksia korostaen datakeskustoimialan ja pelillistymisen merkitystä.
www.ndbs2014.com


Torstai 4.9.
CEMIS-seminaari 2014

CEMIS järjestää jo perinteeksi muodostuneen vuotuisen seminaarinsa yhdessä Nordic Digital Business Summit 2014 -tapahtuman kanssa. Seminaarissa esitellään mittausliiketoimintaa ja uusia mittausratkaisuja hyvinvoinnin, terveyden, urheilun, teollisuuden ja ympäristövalvonnan tarpeisiin. Lisäksi seminaarissa on esillä simulaattoriratkaisuja, joissa yhdistetään virtuaalitodellisuutta ja reaalimaailma. Seminaariohjelma koostuu CEMIS:n asiantuntijoiden pitämistä mittaus- ja tietotekniikan esityksistä, kansainvälisenä pääpuhujana on itävaltalainen Andreas Weingartner.
www.cemis.fi


Perjantai 5.9.
Terveellistä kaupunkiasumista puurakentamisen seminaarissa

Seminaarin teemana on puurakentamisen terveellisyys otsikolla "Voiko Kainuun metsistä jalostaa moderneja, terveitä kaupunkiasuntoja?". Aamupäivän seminaarissa esitellään Woodpoliksen yritysryhmän puurakentamisen ratkaisuja ja mahdollisuuksia tietoiskuilla, ajankohtaisilla asiantuntijaluennoilla ja paneelikeskustelussa. Kuhmon uusi CLT-tehdas on vahvasti esillä.
www.woodpolis.fi
 


Perjantai 5.9.
Kainuu meets Helsinki -verkostoitumistapahtuma

Helsingin Yrittäjät järjestää yhdessä Kainuun Yrittäjien kanssa Kainuu meets Helsinki -verkostoitumistapahtuman iltapäivällä Wanhassa Satamassa. Kansallisen Yrittäjäpäivän tilaisuuteen kutsutaan Helsingin Yrittäjien ja Kainuun Yrittäjien jäsenistöä sekä Helsingin kaupungin päättäjiä ja kainuulaisia päättäjiä verkostoitumaan. Päivä päättyy Helsingin kaupungin järjestämään yrittäjien ja päättäjien Yrittäjäpäivän iltagaalaan Helsingin kaupungintalolla. 

 01/08/14

4.-5.9. Made in Kainuu -elinkeinotapahtuma

Made in Kainuu -elinkeinoelämän tapahtuma järjestetään 4.–5. syyskuuta Wanhassa Satamassa... Lue lisää >>

23/07/14

Kaunis Oulujärvi kutsuu

Kauniit kesäpäivät ovat mitä mainioin hetki käydä ihastelemassa Kainuun merta eli... Lue lisää >>

15/07/14

Pessimismiä Puolangan tapaan

Puolangan Pessimistit ihastuttavat negatiivisuudellaan. Kainuu Helsingissä -tapahtumassa... Lue lisää >>
Uutisarkisto