11/04/14

Kansallisoopperassa Ikuinen nuoruus

Kajaanin Kaupunginteatteri tuo Kainuun kulttuurin kevään myötä Helsinkiin Ikuinen nuoruus -esityksen. Alma ja Toivo Kuulan rakkaustarina koskettaa.

"Nyt on toukokuun 18. päivä, ulkona on kevät kauneimmillaan ja linnut laulavat puissa sydän pakahtuen. Mutta meillä on syksy."

Alma Kuula valvoo päähän ammutun miehensä vieressä, muistaa onnen hetkiä ja vaikeita aikoja sekä laulaa Toivo Kuulan hienoimpia lauluja. He uskoivat ikuiseen nuoruuteen ja tähtiin kirjoitettuun rakkauteen, mutta verinen vuosi 1918 muutti kaiken.

Teatteria koko läänin alueella

Kajaanin Kaupunginteatteri on Kainuun ainoa ammattiteatteri ja samalla Oulun läänin alueteatteri. Nimensä mukaisesti se tarjoaa teatterielämyksiä kajaanilaisille ja myös muille entisen Oulun läänin asukkaille. Teatteria johtaa Miko Jaakkola.

Kajaanin Kaupunginteatteri tekee taiteellisesti kunnianhimoisia ja katsojaa puhuttelevia esityksiä. Se etsii ilmaisun rajoja rohkeilla kokeiluilla, joihin se yhdistää myös muiden taiteenalojen elementtejä. Teatteri kuuluu Tampereen Teatterikesän vakiovieraisiin.


Ikuinen nuoruus 

12.4.2014 klo 19.00
Kesto: 1 h 20 min
Kansallisoopperan Alminsali

Kainuun kulttuurin kärjet esittäytyvät Kulttuurin kevään aikana eri puolilla Helsinkiä. Esiintymispaikkoina ovat keskeiset helsinkiläiset kulttuurin areenat: Kansallisteatteri, Kansallisooppera, Savoy-teatteri, uuden tanssin keskus Zodiak, Sibelius-Akatemia ja KOM-teatteri. Lue lisää Kainuu Helsingissä -tapahtumasivustolta.


 

 01/08/14

4.-5.9. Made in Kainuu -elinkeinotapahtuma

Made in Kainuu -elinkeinoelämän tapahtuma järjestetään 4.–5. syyskuuta Wanhassa Satamassa... Lue lisää >>

23/07/14

Kaunis Oulujärvi kutsuu

Kauniit kesäpäivät ovat mitä mainioin hetki käydä ihastelemassa Kainuun merta eli... Lue lisää >>

15/07/14

Pessimismiä Puolangan tapaan

Puolangan Pessimistit ihastuttavat negatiivisuudellaan. Kainuu Helsingissä -tapahtumassa... Lue lisää >>
Uutisarkisto