27/03/14

Woodpolis_m

Kuhmon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Matti Pääkkönen (oik.), Kuhmon kaupunginjohtaja Eila Valtanen, Woodpoliksen hankepäällikkö Tuulikki Huusko sekä Rakennus-Sauma Komulainen Ky:n toimitusjohtaja Matti Komulainen iloitsivat kainuulaiselle puurakentamiselle myönnetystä Made in Kainuu -tunnustuksesta.

Made in Kainuu -tunnustus Woodpoliksen puurakentamisen verkostolle

Woodpolikselle ja sen yhteistyöverkostolle luovutettiin Made in Kainuu -tunnustus 26.3.2014 Metsäpäivä-seminaarissa Kuhmo-talon Lentua-salissa. Tunnustuksen antamista seurasi noin 350 metsäalan päättäjää, vaikuttajaa ja muuta kiinnostunutta.

– Made in Kainuu on hieno tunnustus kainuulaiselle puurakentamisen osaamiselle, kiittää Woodpoliksen hankepäällikkö Tuulikki Huusko.

Kuhmon kaupungin omistama Woodpolis on toiminut vuodesta 2006 lähtien. Se on ollut mukana yhdessä yritysten ja muiden kumppaneiden kanssa yli 200 puurakentamisen kehittämishankkeen toteutuksessa. Woodpoliksen kumppaneihin kuuluu muun muassa noin 25 yritystä sekä Aalto-yliopisto.

Merkittävät aluekohteet Helsingissä ja Raumalla

Woodpolis on hyödyntänyt myös puurakentamisen aluekohteita, joista merkittävimmät ovat Helsingin Honkasuon ekologinen kaupunkikylä sekä Rauman Papinpellon puukerrostalokohde.

– Tarkoituksenamme on jatkossa tehdä yhteistyötä myös Kajaanissa Rajavartioston tontilla sekä Purolassa käynnistyvien puurakentamisen kohteiden kehittämisessä. Kajaanin puurakennuskohteet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden alan kehittymiselle ja yritysten verkostoitumiselle, Huusko sanoo.

Woodpoliksen yhteistyöverkostoon kuuluvan Rakennus-Sauma Komulainen Ky:n toimitusjohtaja Matti Komulainen kiitti tunnustuksen saamisen yhteydessä Kuhmon kaupunkia pitkäjänteisestä puutuoteteollisuuden kehittämisestä.

Tutustu Woodpolikseen01/08/14

4.-5.9. Made in Kainuu -elinkeinotapahtuma

Made in Kainuu -elinkeinoelämän tapahtuma järjestetään 4.–5. syyskuuta Wanhassa Satamassa... Lue lisää >>

23/07/14

Kaunis Oulujärvi kutsuu

Kauniit kesäpäivät ovat mitä mainioin hetki käydä ihastelemassa Kainuun merta eli... Lue lisää >>

15/07/14

Pessimismiä Puolangan tapaan

Puolangan Pessimistit ihastuttavat negatiivisuudellaan. Kainuu Helsingissä -tapahtumassa... Lue lisää >>
Uutisarkisto