10/03/14

Rakkaudentunnustus Isänmaalle

Mitä rajaseudun nainen tunsi, kun sota ravisteli kotiseutua, miten hän rakasti, kun puoliso taisteli rintamalla, miten hän pelkäsi, kun posti kantoi koteihin suruviestejä, miten hän kesti, kun oli erottava omasta lapsesta? Ja miten hän jaksoi, kun kaikki oli rakennettava uudelleen?

Ylä-Kainuun Yrittäjänaiset ja Suomussalmen kunta haluavat kunnioittaa veteraanisukupolven työtä tuomalla Rakkaudentunnustus Isänmaalle -esityksen Helsinkiin talvisodan päättymisen muistopäivänä.

Rakkaudentunnustus Isänmaalle soi kiitoksena sotavuodet kokeneille naisille. Se sisältää lauluja, runoja, kirjeitä ja tarinoita suomussalmelaisten sekä suomalaisten naisten elämästä sota-aikana. Esityksen on ohjannut Ulla Schroderus. 

Rakkaudentunnustus Isänmaalle
13.3. Savoy-teatterissa
klo 14 (kutsuvierasesitys)
klo 19 (yleisöesitys)
Kesto: 1 h

Kainuun kulttuurin kärjet esittäytyvät Kulttuurin kevään aikana eri puolilla Helsinkiä. Esiintymispaikkoina ovat keskeiset helsinkiläiset kulttuurin areenat: Kansallisteatteri, Kansallisooppera, Savoy-teatteri, uuden tanssin keskus Zodiak, Sibelius-Akatemia ja KOM-teatteri. Lue lisää Kainuu Helsingissä -tapahtumasivustolta01/08/14

4.-5.9. Made in Kainuu -elinkeinotapahtuma

Made in Kainuu -elinkeinoelämän tapahtuma järjestetään 4.–5. syyskuuta Wanhassa Satamassa... Lue lisää >>

23/07/14

Kaunis Oulujärvi kutsuu

Kauniit kesäpäivät ovat mitä mainioin hetki käydä ihastelemassa Kainuun merta eli... Lue lisää >>

15/07/14

Pessimismiä Puolangan tapaan

Puolangan Pessimistit ihastuttavat negatiivisuudellaan. Kainuu Helsingissä -tapahtumassa... Lue lisää >>
Uutisarkisto